Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Szent Ferenc Termékcsalád és Webshop 
Betűméret-növelés →

Szent Ferenc Termékcsalád és Webshop

Örömmel tájékoztatjuk, hogy kórházunk saját termékcsaládot indított, mellyel egy újabb módon szeretnénk szolgáltatni és segítséget nyújtani.

Termékeink Webshopon is elérhetők.

Szent Ferenc Patikája termékcsalád név alatt garantáltan jó minőségű, hasznos, praktikus egészségügyi termékeket kínálunk. Állandó termékeink közé tartozik pl. saját levendulamezőnkről származó, saját sajtolású levendulaolajjal készült hidratáló kézkrémünk, magas minőségű, tartósítószermentes, patikai tisztaságú termék.

Állandó egészségtermékeink mellett pedig a Covid-járványra való tekintettel több speciális terméket is elérhetővé tettünk. Ilyen például az időszakosan elérhető pamutmaszk, vagy a Covid-fertőzés ellen bevizsgáltan 100%-ban hatékony baktericid kézfertőtlenítő sokféle kiszerelésben:

webshop

Egészségtermékeink mellett sajátmárkás irodaszereket és más egyedi termékeket is lehet választani kínálatunkból.


Termékeinket egyaránt szánjuk

- korábban vagy éppen most nálunk megforduló betegeinknek

- azoknak, akik szívesen támogatnának bennünket

- és nagyobb tételben partnercégeinknek, partnerintézményeinknek.


Akik ismerik kórházunkat, tudják, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hozzánk forduló betegeket minél magasabb színvonalon lássuk el, és ezen felül számos saját kezdeményezésű programot is indítunk a betegek jólléte, a betegségmegelőzés, az egészségügyi ismeretterjesztés céljából. Kórházunk továbbá folyamatosan bővül, egyre nagyobb kapacitással áll betegei rendelkezésére, és egyre több új ellátási profilt indít.


Folyamatos bővülésünk és programjaink megvalósítása állandó forrásigényt támaszt. E téren nagy segítség számunkra partnereink, cégek, intézmények és betegeink rendszeres anyagi támogatása, amit ezúton is köszönünk.

Ennek a támogatásnak egy formája lehet, ha a maguk számára vagy ajándékba termékeinkből vásárolnak. A webshop mindenkori bevételét pedig a Szent Ferenc Kórház gyógyító munkájába, a betegellátásba forgatjuk vissza. Ezért köszönjük, ha megrendelésével segíti munkánkat.

A vásárlás lehetséges formái:

- elérhető termékeink megvásárolhatók a kórház kávézójában 

- vagy rendelhetők az alábbi linken elérhető webshopbólWebshop

 

A webshopon a teljes termékportfólió fenn található, amelyből nem mindig elérhető minden termék. A webshopos vásárláshoz kiszállítási módokat is megszerveztünk, de az Önnek legkedvezőbb megoldás webshopos rendelés esetén is a kórházunkban történő átvétel.

 vissza
Aktualitások
2024
MÁJ
14
Újabb helyszínen segít a megelőzésben és az életmódváltásban kardiotanösvény-programunk

2024
ÁPR
22
"Mentsünk együtt életet!" Újabb száz életmentő készülék országszerte a Budapesti Szent Ferenc Kórház országos programjában

2024
MÁR
14
Otthonápolási ismeretek, lakossági oktatás

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum