Nyitólap

1021 Budapest, Széher út 73. Telefon: 06-1 / 392-8200

Kórházunkról
Betegellátás
Programok
Mentsünk életet!
Galéria
Támogatás
Állásajánlatok
Elérhetőségek
Webshop
Szent Ferenc játszótér
Szent Ferenc játszótér

Gyógynövénykert

 Nyitólap  Aktualitások  Elektromos autóflotta kormányzati támogatásból 
Betűméret-növelés →

Elektromos autóflotta kormányzati támogatásból

A kormány klímapolitikai, többek között a károsanyag-kibocsátás csökkentésére vonatkozó célkitűzései jegyében kórházunk három új elektromos autóval gazdagodott. Az Energiaügyi Minisztrium ezt biztosító, közel 70 millió forint értékű, vissza nem térítendő támogatása kapcsán Koncz Zsófia miniszterhelyettes tett látogatást intézményünkben, és adta át az új autók kulcsait.
 
 Elektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásbólElektromos autóflotta kormányzati támogatásból
 
Haladó gondolkodású kórházként egészségügyi munkánk során saját jövőnk érdekében egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra, a környezetvédelemre, ezért a 2010-es évektől kezdve fokozatosan egyre több ilyen szempontot építünk be döntéseinkbe, fejlesztéseinkbe és ökológiai lábnyomunk csökkentésébe. Többek között a kórház épületbővítésénél is szem előtt tartottuk az energiahatékonyságot és a környezet-tudatosságot. Egyházi intézményként pedig a fizikai gyógyításon kívül a lelki gyógyuláshoz is szeretnénk hozzájárulni, és a környezetre való odafigyelés ebbe is beletartozik.
 
Autóflottánk napi szinten szolgálja betegeink szállítását, a vérszállítást és a kórházunkhoz kapcsolódó lakossági programok logisztikai hátterét. Köszönjük a támogatást, aminek köszönhetően mostantól több autóval és kevesebb károsanyag-kibocsátással még jobb szolgáltatást nyújthatunk.
 
A Wallis Automotive Europe-nak és a AutoPalace Délpest-nek pedig köszönjük a magasan felszerelt, modern járműveket és a flott ügyintézést.
 vissza
Állásajánlatok
2023
SZEP
29
Takarító

2023
SZEP
28
Ápoló / Szakápoló

2023
JÚL
13
Konyhai kisegítő

2023
MÁJ
21
Kardiológus / belgyógyász szakorvos, vagy szakvizsga előtt álló orvos

2023
MÁR
30
Karbantartó / Gondnok

1021 Budapest, Széher út 73. telefon: (1) 392 8200
Adatkezelés és adatvédelem Kapcsolat Impresszum